Articles

     
 
 
   

Korak po korak do velikog DA! Neka Vaši prvi koraci zapocnu upravo u Hotel­u Zeleni Vir...

Obratite nam se s povjerenjem jer ce naš strucni tim napraviti sve, i još više, kako biste Vi i Vaši gosti bili zadovoljni! Tradicija i iskustvo kroz dugi niz godina garancija je kvalitete, a individualnost i profesionalnost u kompletnoj organizaciji do najsitnijih detalja cini razliku o kojoj ce se pricati još dugo poslije Vašeg velikog dana...

Ispunićemo svaku Vašu želju, kako bi slavlje bilo organizovano onako kako ste ga zamislili. Naši vrhunski kuvari sa dugogodišnjim iskustvom i reputacijom učiniće da naša ponuda bude veoma raznovrsna i fleksibilna. Ako je za potrebe Vašeg slavlja potrebna dekoracija prostora, muzika, osvetljenje ili bilo kakav drugi vid dodatne organizacije, ZELENI VIR Vam stoji na raspolaganju. Mladalački zanos i ambicioznost, dobro uigranog tima, rezultirali su jedinstvenom ponudom i kvalitetom.

Napravite raspored stolova po želji
Raspored sedenja je jedan od bitnijih faktora za atmosferu. Za stolovima se smešta optimalan broj gostiju. Raspored stolova (šema) formira se u dogovoru sa Vama i sastavlja se raspored sedenja. Svaki sto biva specifično obeležen (najčešće brojevima) a Vi obaveštavate goste o rasporedu.

Vrhunska hrana po pristupačnoj ceni
Vrhunski kvalitet i raznovrsnost hrane na našem meniju oduševiće i Vas i Vaše goste a pristupačne cene samo su još jedan razlog više da odaberete upravo nas.  Sva hrana koja ne bude utrošena biće upakovana i data Vama za poneti. Restoran ZELENI VIR nudi veliki izbor hladnih i toplih predjela, specijaliteta sa roštilja, ribljih specijaliteta kao i dekorativnih voćnih i slatkih stolova, samo su deo ponude bogatog menija.

Luksuzno opremljen restoran
Restorani za venčanja su klimatizovani i izuzetno akustičani tako da je svaki deo restorana ispunjen sjajnom atmosferom. Enterijer je elegantan i komforan, spreman da svojom modernim standardima izađe u susret svim željama gostiju..
Udobne stolice, luksuzan pribor
Posebna pažnja poklonjena je kvalitetu inventara koji koristi restoran. Po dolasku gostiju u restoran, stolice i stolovi postaju prvi centar pažnje. Stolice su udobne, lepe i luksuzne, omogućuju gostima da i višesatno sedenje bude prijatno. Stolovi su komforni, dovoljno prostrani da se na njima može posluživati hrana i uživati u veselju sa prijateljima. Klasičan svečani escajg krasi svaki sto. Elegntne vinske čaše daju stolu posebnu estetsku notu. Harmoniju upotpunjuju elegantne salvete koje čine da sve izgleda glamurozno i nezaboravno..